×
Gadgets

Byg dit eget smartwatch med Blocks Wearables

Går du rundt og tænker, at hverken Apple Watch eller Android Wear-rivalerne er det helt rigtige smartwatch til dig. At du kan gøre det bedre selv? Så skal du tjekke Block Wearables; et nyt engelsk produkt, der gør det muligt at bygge sit helt eget smartwatch ved hjælp af små moduler – ikke ulig Google Project Ara smartphone-projekt.

Du kan påklipse moduler, der giver uret bedre batterilevetid, tilføje GPS, evnen til telefonopkald, trådløs betaling, pulsmåler – mulighederne er i teorien uendelige. Og opfindes der en ny teknologi, der passer til smarture, kan den tilføjes hen ad vejen.

Det er i hvert fald hele ideen bag Block Wearables, der blev vist frem på CES-messen i januar og meldes klar til forudbestillinger i løbet af en måned eller to.

Selve hovedmodulet drives af en Qualcomm Snapdragon 400-processor. Interessant er det, at styresystemet ikke er det skrabede Android Wear, men en komplet Android 5.0 Lollipop-installation. Det betyder at uret er kompatibelt med både Android og IOS-enheder. Ifølge grundlæggerne vil uret muligvis også blive kompatibelt med Windows Phone.

Ifølge TechnewsToday har Blocks Wearables allerede indgået aftaler med både Quallcomm og en række asiatiske producenter om levering af ur og moduler, og firmaet tager imod forudbestillinger via en Kickstarter-kampagne, der startes inden for kort tid. Forudbestillingerne forventes at blive sendt ud om 7-8 måneder, fortæller grundlæggerne.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.