ElbilerTophistorie

Clever dropper omstridt energitillæg for nogle kunder

Er du i binding hos Clever, så kan du se frem til at undgå det omstridte energitillæg, som blev varslet i april.

En del kunder fik sig et chok i april, da de modtog en mail fra Clever, der måtte fortælle om indførslen af et energitillæg med virkning fra juni, grundet de stigende elpriser. Det vakte selvsagt en del utilfredshed, da inflationen lige nu, medfører stigninger på mange udgifter i en almindelig husholdning.

FDM som taler de danske bilejeres sag kan nu meddele, at Clever har justeret på målgruppen, som skal pålægges energitillægget. Kunder i binding vil således ikke blive opkrævet tillægget, så længe de befinder sig i bindingsperioden.

ABONNEMENTPRISENERGITILLÆGFORSKEL
Unlimited til elbiler749 kr.345 kr.+46%
Unlimited til plugin-hybrider369 kr.195 kr.+52,8%

Dialog har ført til lempelser

Lennart Fogh, afdelingschef i FDMs juridiske afdeling udtaler om ændringen; “Vi er i øjeblikket vidner til høje prisstigninger på energimarkederne. Derfor har vi naturligvis forståelse for, at et selskab som Clever kan være nødt til at justere sine priser. Som vi i FDM fortolker vilkårene, lover Clever dog, at prisen i bindingsperioden ligger fast. Derfor mener vi ikke, at Clevers energitillæg kan pålægges kunderne her. Det har vi haft en god dialog med Clever om.”

“Vi er naturligvis glade for, at Clever har lyttet til FDM, og at de har valgt at udskyde opkrævningen af energitillægget, indtil bindingsperioden er udløbet. Det er godt for forbrugerne, som dermed får den nødvendige tryghed i deres ladeabonnement,” slutter Lennart Fogh.

Læs også: Clever på vej til at blive Danmarks dyreste ladeoperatør

Pressechef hos Clever, Emilie Linders har til FDM udtalt; “Både vores kunder og FDM har i en løbende og konstruktiv dialog lagt særlig vægt på, at nye Clever-kunder, der er indenfor bindingsperioden, bliver særligt ramt af, at der indføres et midlertidigt energitillæg. Det har vi lyttet til, og derfor har vi besluttet, at kunder oprettet mellem den 1. december 2021 og 19. april 2022 vil blive friholdt det midlertidige energitillæg i deres pågældende bindingsperiode, så de kan få en god start på hverdagen med elbil.”

Såfremt der er kunder, som ønsker at opsige på baggrund af energitillægget, så har Clever i samme ombæring også sænket prisen for nedtagning af ladeboksen. Her var prisen før 2.500 kroner og er nedsat til 1.800 kroner.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.