×
Gadgets

Danmark snydes for Surface Book

Trods stort fokus på Microsofts oktober-event, lykkedes det Redmond-firmaet at holde på en stor hemmelighed, nemlig Surface Book, der er en utrolig kraftig bærbar og samtidig den tyndeste Windows-bærbare på markedet med en tykkelse på sølle 7,7 millimeter.

Den har en 13,5 tommer PixelSense-skærm, der leverer over seks millioner pixels – og så kan den i øvrigt afmonteres og dublere som tablet. Det gøres via et nyt imponerende hængsel kaldet “Dynamic Fulcrum Hinge” – se det i videoen ovenfor. Og den har et “rigtigt” baggrundsbelyst, mekanisk tastatur – ikke det sædvanlige, tarveligt plastiktastatur som typisk følger med tablets. Den ekstra grafikprocessor gør det endda muligt at bruge Surface Book til avanceret videoredigering, hurtig rendering og endda grafikkrævende gaming.

Men der er en hage. Vidunderet kommer ikke til Danmark. I en pressemeddelelse skriver Microsoft:

” … Surface Book bliver ikke lanceret i Danmark i første omgang”.

Hvis der er planer om en senere lancering, skrives der normalt, at danske lancering ikke kendes. Der er altså slet ingen planer om at sende den på markedet herhjemme. Det er vi mildest talt trætte af, for Surface Book ligner det mest interessante produkt fra Microsoft i meget lang tid.

Her er specifikationerne på Surface Book:

Skærm 13,5 tommer skærm (3000 x 2000 pixels, 267 ppi)
Processor Intel Core i5 eller Core i7 processor
Grafik Intel HD graphics 520/NVIDIA GeForce graphics
Hukommelse 8 eller 16 GB RAM
Lagerplads 128/256/512GB/1TB SSD
Kameraer 8 megapixel, 1080p (bagsiden), 5 megapixel, 1080p (front)
Tilslutninger Wi-Fi 802.11 ac/a/b/g/n, Bluetooth 4.0 LE, 2 x USB 3.0, 1 x Mini DisplayPort, SD-kortlæser
Batterilevetid Op til 12 timer (angivet)
Øvrigt Windows Hello face-authentication, Surface Pen
Dimensioner og vægt 232,1 x 312,3 x 13,0-22,8 mm, 1.579 gram

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.