×
Gadgets

Danske Bank knuser Swipp

Danske Bank og app’en MobilePay har vundet. Stort. Swipp, der blev startet af 71 danske banker som modtræk til netop MobilePay, lukker ned og en del af bankerne flytter over til MobilePay. Det skriver Finans. MobilePay benyttes allerede af 3,2 millioner danskere.

Swipps endelige nedtur startede tidligere på året, da Nordea meldte sig ud af ordningen for at slutte sig til MobilePay. Senere fulgte også Jyske Bank. Senest har Swipp beluttet at lade de sidste knapt 70 banker gå og BOKIS, der er en forening af en række lokale pengeinstitutter og regionale banker i Danmark, har nu også lavet aftale med Danske Bank.

Sydbank, Spar Nord, Arbejdernes Landsbank og Nykredit Bank har allerede tilkendegivet, at de vil tilbyde kunderne MobilePay, skriver Finans.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.