×
Gadgets

Den ultimative pladespiller til Beatles-fans

Er du vild med vinyl og The Beatles, bliver du snart 12.000 kroner fattigere.

Det er 50 år siden at ikoniske The Beatles udgav sit White Album og i den forbindelse har Pro-ject snittet en specialudgave af sin 2Xperience SB-pladespiller. Modellen er fuldstændig hvid, så den matcher albummets minimalistiske cover. Selv tonearmen og pickup’en er fuldstændig hvid – sidstnævnte er en Ortofon 2M, der er lavet specielt til denne pladespiller.

Der er tale om en rem-dreven pladespiller med elektronisk styring mellem 33 1/3 og 45 rpm. Den har MDF chassis og armen er en 9CC Evolution af kulfiber.

Pladespilleren udgives kun i 500 eksemplarer på verdensplan og koster 1.799 dollars; omkring 12.000 danske kroner uden afgifter. Til gengæld er hver enkelt pladespiller individuelt nummereret. Det skal sammenlignes med, at en Pro-ject 2Xperience SB-pladespiller normalt koster 9.995 kroner.

White Album genudgives i øvrigt på både cd og vinyl i en 50th Anniversary Edition, produceret af Giles Martin, der er søn af den originale Beatles-producer George Martin. Giles Martin har tidligere stået bag en meget rost genudgivelse af Sgt. Peppers-albummet – og han er i øvrigt lydspecialist hos Sonos samtidig med at han arbejder for Abbey Road studierne.

Både pladespilleren og genudgivelsen af White Album kommer i handelen i midten af november måned. Herunder en række billeder af pladespilleren:

    Back to top button

    Vi lever af annoncer

    Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.