Pixel
Gadgets

Denne kinesiske mobilreklame er … anderledes

Reklamen for AGM X2-håndværkertelefonen er ikke metervare i danske reklameblokke.

Er ferien slut og trænger du til et smil, så tjek denne kinesiske reklame for den hårdføre AGM X2-smartphone, der både kan overleve (adskillige) svømmeture, tæsk og tramp af en kinesisk bande og at blive kylet direkte ned på asfalten. Det gøres der opmærksom på, i den tre minutter lange reklame, hvor telefonen går gennem alskens kvaler. Inklusive en anderledes digital assistent …

Håndværkertelefon

Når ret skal være ret er reklamen væsentlig mere interessant end selve telefonen AGM X2, der er en såkaldt håndværkertelefon. Det er en Android-model med 5,5-tommer skærm, IP68-certificering, 16 Megapixel kamera og en kampvægt på voldsomme 250 gram.

Telefonen kan i øvrigt udstyres med et cover der gør, at den ikke kan synke, skulle den ryge i den nærmeste sø. Men det er der mere om i reklamen. Se den ovenfor – og husk at se den til ende.

Peter Engels Ryming

Var med til at starte Danmarks første gadgetmagasin Gear i 2003 og var chefredaktør for magasinet indtil starten af 2009. Samtidig leverede han i en årrække test af forbrugerelektronik til Ekstra Bladet. Har også været redaktør på den danske udgave af T3.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close