×
Apple TV+Disney+Tophistorie

Disney+ flettes ind i Apple TV+

Disney+ er nu rykket ind som en 'kanal' i Apple TV+ i Danmark, så indhold vises i søgninger og køen, ligesom der er nem adgang fra forsiden.

Da Apple lancerede Apple TV+ app’en, havde de en vision om, at den skulle fungere som indgang til alt det streaming-indhold brugerne har adgang til. Men indtil for ganske nyligt, hvor Paramount+ blev en integreret kanal, har der udelukkende været adgang til Apples eget indhold fra iTunes og TV+ samt tv-kanalen Smithsonian.

Nu er Apple TV+ igen blevet udvidet og rykket tættere på visionen med integration af Disney+ tjenesten. Det fortæller Flatpanels. Det betyder, at indhold fra Disney+ nu vises, når man bevæger sig rundt i TV+ app’en. Køen indeholder nu også titler fra tjenesten og når man søger, kommer der automatisk indhold fra Disney+ i resultaterne. Herfra kan de startes direkte uden at skulle tænde for app’en manuelt.

Selv om integration af tjenester som kanaler er nyt herhjemme, så har det eksisteret længe i andre lande. Selv i Norge og Sverige, hvor tjenester som Canal Digital, C More, HBO Nordic, Netflix og Viaplay allerede er integreret.

Nu, hvor der er ‘åbnet for æsken’ herhjemme, vil der med stor sandsynlighed komme flere integrationer i de kommende måneder. Ingen er dog officielt meldt ud, men de lavthængende frugter er de tjenester, der allerede fungerer i vores skandinaviske nabolande.

Integrationen af Disney+ er frivillig og kan aktiveres første gang man starter en film i Disneys egen app på Apple TV.

Sponseret link: Her kan du tegne abonnement på Disney+

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.