fbpx

 

 

 

 

Paramount+Tophistorie

Paramount+ integreres i Apple TV

Som den første streamingtjeneste i Norden bliver Paramount+ tilgængelig via Apple TV-kanaler i Apple TV-app’en. Android-brugere må vente.

På torsdag slår den nye streamingtjenester Paramount+ dørene op for danske brugere. Men det bliver ikke via egen app, som det er kotume. ViacomCBS fortæller i en pressemeddelelse, at tjenesten i første omgang integreres direkte i Apple TV-app’en som en kanal, så den kommer til at ligge ved siden af Apple TV+ og tv-kanalen Smithsonian. Det er første gang, en nordisk kanal giver den mulighed.

Det betyder samtidig, at Android-brugere er forment adgang til tjenesten, indtil der lanceres en selvstændig app i løbet af april måned.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Til gengæld er Apple TV-app’en tilgængelig i Norden på iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch og MacBooks, på udvalgte smart-TV fra Samsung, LG og Sony samt på PlayStation og Xbox. Det nye Paramount+ bliver også lanceret som bland-selv-produkt hos YouSee fra den 25. marts og vil være en fast del af YouTv. Derudover kan man også få Paramount+ med Allente.

– Paramount+ tilbyder et bredt udvalg af indhold på tværs af alle de vigtigste genrer. Vi er glade for at kunne tilbyde vores streamingtjeneste til forbrugerne via Apple TV-kanaler samt via vores lokale partnere, inden vi introducerer tjenesten som sin egen særskilte app senere i april, fortæller Jesper Dahl, nordisk direktør for ViacomCBS.

Han lover, at der i løbet af året bliver mere end 6.000 tv-episoder og film klar til streaming. Det er blandt andet indhold fra Showtime, CBS og Paramount Studios. Vi har en nærmere beskrivekse af indholdet i denne artikel.

Fra den 25. marts kan Apple-kunder tilmelde sig en syv-dages gratis prøveperiode og abonnere direkte på Paramount+ via Apple TV-appen. Prisen for et abonnement bliver på 59 kroner – I hvert fald via Apple TV, for priserne varierer for alle partnere fra platform til platform, oplyses det.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button