×
Paramount+Tophistorie

Paramount+ integreres i Apple TV

Som den første streamingtjeneste i Norden bliver Paramount+ tilgængelig via Apple TV-kanaler i Apple TV-app’en. Android-brugere må vente.

På torsdag slår den nye streamingtjenester Paramount+ dørene op for danske brugere. Men det bliver ikke via egen app, som det er kotume. ViacomCBS fortæller i en pressemeddelelse, at tjenesten i første omgang integreres direkte i Apple TV-app’en som en kanal, så den kommer til at ligge ved siden af Apple TV+ og tv-kanalen Smithsonian. Det er første gang, en nordisk kanal giver den mulighed.

Det betyder samtidig, at Android-brugere er forment adgang til tjenesten, indtil der lanceres en selvstændig app i løbet af april måned.

Til gengæld er Apple TV-app’en tilgængelig i Norden på iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch og MacBooks, på udvalgte smart-TV fra Samsung, LG og Sony samt på PlayStation og Xbox. Det nye Paramount+ bliver også lanceret som bland-selv-produkt hos YouSee fra den 25. marts og vil være en fast del af YouTv. Derudover kan man også få Paramount+ med Allente.

– Paramount+ tilbyder et bredt udvalg af indhold på tværs af alle de vigtigste genrer. Vi er glade for at kunne tilbyde vores streamingtjeneste til forbrugerne via Apple TV-kanaler samt via vores lokale partnere, inden vi introducerer tjenesten som sin egen særskilte app senere i april, fortæller Jesper Dahl, nordisk direktør for ViacomCBS.

Han lover, at der i løbet af året bliver mere end 6.000 tv-episoder og film klar til streaming. Det er blandt andet indhold fra Showtime, CBS og Paramount Studios. Vi har en nærmere beskrivekse af indholdet i denne artikel.

Fra den 25. marts kan Apple-kunder tilmelde sig en syv-dages gratis prøveperiode og abonnere direkte på Paramount+ via Apple TV-appen. Prisen for et abonnement bliver på 59 kroner – I hvert fald via Apple TV, for priserne varierer for alle partnere fra platform til platform, oplyses det.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.