Disney+Tophistorie

Disney+ i samarbejde med Telia i Danmark

En intern mail afslører ikke alene, at Disney+ er i snak med Telia om disbributionaftale i Norden, men også hvilke enheder der understøttes herhjemme.

Telia kan meget vel være heldige at få Disney+ på menukortet, når tjenesten åbner i hele Norden til september. I en intern mail mail fra den amerikanske gigant indikeres der nemlig et samarbejde med det store nordiske teleselskab. Det skriver Filmz.dk, der er kommet i besiddelse af mailen.

Ud over at give adgang til streamingtjenesten via eget abonnement, har Disney en samarbejdsstrategi med lokale tv-udbydere – i Frankrig distribueres tjenesten eksempelvis sideløbende af Canal+.

Mailen afslører også, at Disneys tjeneste vil bleve ledet af en enkelt person på tværs af de Nordiske lande.

Interessant er det også, at mailen indeholder en komplet liste over de enheder, der vil kunne benyttes til at se Disney+ herhjemme – og der er nærmest frit valg på alle hylder. Således understøttes (naturligvis) telefoner og tablets, men også alle udbredte tv-bokse, spillekonsoller og endda en række Smart TV-styresystemer fra LG, Sony og Samsung.

Hele listen kan ses på billedet herunder, der stammer fra mailen:

Kilde: Filmz.dk

Så sent som i sidste uge kom det frem, at Disney har udsat lanceringen af Disney+ i Danmark og resten af Norden i to måneder, fra juli måned til september. Til gengæld afslører mailen at også Grønland og Island kommer med på samme tidspunkt.

[Opdateret med svar fra Telia]

Vi bad Telia i Danmark om en kommentar og fik følgende svar fra Mads Houe, der er pressechef for Telia Danmark:

“Vi udvikler løbende vores eksisterende og potentielt nye partnerskaber for at sikre, at Telia hele tiden er relevant for vores kunder. Det er normal procedure, at vi ikke giver medieperspektiver om vores diskussioner med forretningspartnere – hverken de nuværende eller evt. fremtidige”.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.