Streaming

Disney overtager Homer og resten af Simpsons-familien

Disney gennemfører nu købet af The Simpsons, X-Men og de originale Star Wars-film fra selskabet 20th Century Fox.

Disney bare vokser og vokser og står nu efterhånden som en temmelig dominerende underholdningsgigant. Nu gennemfører de købet af store dele af selskabet 20th Century Fox og sikrer sig dermed rettighederne til flere ikoniske tv- og film-titler, deriblandt The Simpsons, X-Men og de originale Star Wars-film fra 1977, 80 og 83. Disney ejer i forvejen rettighederne til både (alt nyere) Star Wars og Marvel-universet.

Godt nyt for Disney Plus

Mens der givetvis er nogen der tænker monopol, så er det godt nyt for alle dem, der ser frem til Disneys nye streamingtjeneste, der lanceres senere på året. Disney har allerede meldt ud, at de vil lægge samtlige sine animationsfilm ud på tjenesten – og nu kan de efterhånden mere end 30 sæsoner af The Simpsons også gøres tilgængelig for abonnenterne, ligesom der er mulighed for at lade X-Men genforenes med resten af Marvel-heltene.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Disney vandt budkrigen om 20th Century Fox sidste år og måtte lægge voldsomme 466 milliarder kroner på disken. Men overtagelsen træder først endelig i kraft nu. I god tid inden lanceringen af Plus-tjenesten, der skal give Netflix, HBO og Apples kommende streamingtjeneste kam til håret …

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.