Disney+

Så kom den første The Mandalorian-trailer

Disney har sluppet en den første trailer for Star Wars-serien The Mandalorian, der bliver en af de titler, der skal bære Disney+ streamingtjenesten-

Den første trailer for Disney+ Star Wars-serien The Mandalorian er løs – og den ser dæleme lovende ud.  The Mandalorian biver en af de serier, der skal være med til at sælge Disney+ tjenesten, når den lanceres til november. Serien er svært inspireret af karakteren Boba Fett og faderen Jango, men den nye dusørjæger spilles af Pedro Pascal (Game of Thrones). Den foregår i tiden efter Episode VI: Return Of The Jedi, hvor Imperiet ligger i ruiner og der endnu ikke er noget, der hedder First Order.

Målet med serien er, at lave ”en mørkere og vildere side af Star Wars”, har producenten Jon Favreau (Iron Man, The Lion King) sagt til Hollywood Reporter.

Hovedpersonen spilles af Pedro Pascal , som kendes fra Game of Thrones, og desuden medvirker prominente navne som Gina Carano (Deadpool), Nick Nolte (Affliction), Carl Weathers (Predator), Werner Herzog (Grizzly Man), Giancarlo Esposito (Breaking Bad), Emily Swallow (Supernatural) og Omid Abtahi (American Gods).

Disney+ tændes den 12. november, men kommer desværre ikke til Danmark i hverken første eller anden omgang. Men heldigvis for Star Warsa-fans er der noget, der hedder VPN …

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.