GadgetsTophistorie

Samsung afslører One UI 5.0 den 12. oktober

Samsungs brugerflade til Android-platformen, One UI, er nået til version 5.0. Nyhederne bliver afsløret den 12. oktober til et onlineevent.

Forleden kunne Google officielt lancere Android 13 til sine Pixel-telefoner. Samsung og resten af flokken af Android-telefon-producenter, har derfor lige nu travlt med at lægge sidste hånd på deres versioner. Samsung er klar med deres, under navnet One UI, når de den 12. oktober klokken 19 dansk tid præsenterer version 5.0.

Det sker til deres årlige Samsung Developer Conference, som denne gang afholdes med besøgende i Moscone North i San Francisco samt online via YouTube.

Foruden præsentationen af den nye version af One UI, så vil konferencen fortælle nyt om Samsungs smarthome platform SmartThings, Tizen-systemet, helbredsværktøjer og meget mere. Deltagende udviklere kan derudover deltage i et utal af sessions, der skal klæde dem på til Samsungs nyeste påfund.

One UI 5.0 er pt. i beta i udvalgte lande. Vi ved derfor allerede lidt om hvilke nyheder, som den nye brugerflade vil bringe, når den vil begynde sin udrulning i oktober.

Udvalgte nyheder i One UI 5.0

  • Udvidet udnyttelse af dynamisk tema, der matcher brugerfladen med dit baggrundsbillede.
  • Forbedret håndtering af widgets på startskærmen
  • Understøttelse for flere brugerkonti på samme telefon
  • Nye multitasking gestures
  • Forbedret notifikationspanel
  • Forbedringer af Pro Mode-funktionen i kameraet

Listen vil formentlig blive endnu længere, når Samsung fremviser den endelige version den 12. oktober. Datoen for hvornår du kan opdatere din telefon er endnu ukendt. Udrulningen vil starte med Samsungs nyeste modeller og derfra drypvis til (understøttede) ældre enheder. Du kan her se en uofficiel liste af hvilke Galaxy-enheder, som bør modtage opdateringen.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.