×
Streaming

Dommedagskomedie finder endelig et hjem

Bogen Good Omens af Neil Gaiman og Terry Pratchett er en komedie om verdens undergang, hvor vi møder den charmerende dæmon Crowley og dennes bedste ven englen Aziraphale, der nyder livet på jorden lidt for meget til at gå helhjertet ind for at fremskynde Dommedag, selvom det vist nok er en del af deres jobbeskrivelser. Vi møder også Apokalypsens Fire Hestepersoner, en 11-årig Antikrist og mange andre.

Undervejs længe

En tv-serie baseret på den populære bog har været i forproduktion længe, men nu har den endelig fået et hjem. Serien vil blive lavet i partnerskab mellem BBC Studios og Amazon, og bogens ene forfatter, Neil Gaiman, vil skrive manuskript og fungere som showrunner. Medforfatteren Terry Pratchett, der er kendt for den populære Discworld-serie, døde i 2015. Bogen Good Omens (eller som den helt rigtig hedder: Good Omens: The Nice and Accurate Prophecies of Agnes Nutter, Witch) har en stor fanskare og er da også blandt denne skribents absolutte favoritter, så nu venter vi bare på streaming-premieren på Amazon engang i 2018.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.