×
Amazon Prime

David Tennant og Michael Sheen får hovedrollerne i Good Omens

Så er der endelig sat navne på, hvem der skal spille hovedrollerne som henholdsvis dæmon og engel i Gaiman og Pratchetts Good Omens.

En komedie om verdens undergang

Neil Gaimans første roman Good Omens, som han skrev sammen med Terry Pratchett, er en komedie om verdens undergang, hvor to usandsynlige venner, englen Aziraphale og dæmonen Crowley, finder ud af, at de faktisk gennem århundreder på jorden er gået hen og blevet ret glade for stedet.

Et usandsynligt venskab

Michael Sheen (’Underworld’, ’Passengers’, ’Masters of Sex’) skal spille den forvirrede og naive engel Aziraphale, mens David Tennant (’Dr. Who’, ’Broadchurch’), der allerede som Kilgrave I Jessica Jones viste os, at han behersker det dæmoniske, skal spille dæmonen Crowley.

To gange antikrist

I historien, der også involverer døden (undskyld, DØDEN) som en af apokalypsens fire hestepersoner har de to gamle fjender bosat sig i England, hvor de nyder et mageligt liv og samarbejder om at sikre sig, at opdrage drengen antikrist i skikkelse af drengen Warlock, på en måde, så han ikke kan vælge mellem godt og ondt for på den måde at udsætte dommedag uendeligt.

Desværre er der sket et par forviklinger, så antikrist i virkeligheden er en næsten helt normal engelsk dreng ved navn Adam, der har haft en helt almindelig opvækst i Oxfordshire, og ikke helt er med på at udslette menneskeheden.

Mangler stadig at besætte et par vigtige roller

Der er endnu ikke sat navn på, hvem der skal spille pre-teenageren Adam eller en anden vigtig rolle i historien, heksen Anathema, der er sidste levende efterkommer af heksen Agnes Nutter, der forudså det hele (bogens fulde titel er ’Good Omens: The Nice and Accurate Prophecies of Agnes Nutter, Witch’).

Det bliver også fascinerende at se, hvem de finder til at spille DØDEN, der gæsteoptræder fra Terry Pratchetts Discworld-romaner, samt de tre andre af apokalypsens budbringere: Krig, i skikkelse af en krigs-reporter, Hungersnød, der er diætist, og Forurening (Sygdom lod sig pensionere, fordi lægevidenskaben var for effektiv).

Premiere i 2018

Serien bliver til i samarbejde mellem Amazon, der netop har stor succes med Neil Gaimans ’American Gods’, og engelske BBC, og bliver først vist på Amazon og siden på BBC – serien bliver en miniserie i seks dele og forventes at få premiere i 2018, hvor Amazon Prime Video så kommer til at have to serier baseret på Neil Gaiman-bøger.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.