×
DRTVStreamingTophistorie

DR gentænker TV avisen med TVA Live

Fra i dag er DR klar med TVA Live. En helt ny udgave af TV Avisen, der altid er opdateret med seneste nyt.

I dag tænder DR for en helt ny udgave af TV Avisen, der lover altid at være opdateret med seneste nyt fra hele Danmark og resten af verden. TVA Live er skræddersyet til de digitale platforme, hvor brugerne vil have adgang til nyhederne, mens de sker, og når det passer dem.

– Vi gentænker nu TV Avisen, så den matcher brugernes krav og behov, samtidig med at vi bevarer TV Avisens dyrebare DNA, der har været kernen i vores nyhedsformidling siden 1965 siger Sandy French, der er nyhedsdirektør i DR.

– Udviklingen i teknologi, medielandskab og vaner betyder, at kravene og forventningerne til TV Avisen anno 2023 har ændret sig markant, og vi har set, at brugerne i stadig større grad søger mod digitale platforme for at få deres nyheder og blive opdateret, når det passer dem. Nu har vi et klart koncept for TVA, der matcher det behov, siger Sandy French.

TVA Live vil byde på nyheder fra alle egne af Danmark. Der vil blive malet med både den store palette, der giver overblik, og fokus på bestemte historier. Eksempelvis når store breaking news-historier udfolder sig live.

TVA Live vil være til stede hele tiden på alle DR’s digitale platforme. Den kan altid findes live i toppen af DRTV. Ligesom den vil være at finde på dr.dk og i DR’s nyhedsapp, og dagligt kan du også finde TVA Live på DR1 og DR2.

En anden ændring er, at TV Aviserne 18.30, 21.00 og TVA Live får et nyt samlet visuelt udtryk. Samtidig indføres en række nye grafiske værktøjer, der både “understøtter løftet om at være fuldt opdateret hele tiden, og som giver et nyt dynamisk lag at udfolde journalistikken i”.

Se TVA Live her: DRTV Live | Se TV online her | DRTV.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.