fbpx

 

 

 

 

ElbilerTophistorie

Elektrisk afsnit 4: Er elbilen i det hele taget et grønnere valg?

Der er mange meninger og mindst lige så mange holdninger, når det kommer til miljøsnakken og elbiler. Hvad er op og hvad er ned?

Der er mange meninger og mindst lige så mange holdninger, når det kommer til miljøsnakken og elbiler. Men hvad er op og ned og skal man egentlig føle sig på den grønne gren efter elbilsvalget?

Som udgangspunkt kunne man sagtens forledes til at tro, at en elbil på mange punkter er overlegen, når det kommer til det store miljø-spørgsmål. Men virkeligheden er en anden. Der er flere aspekter og intet er helt lysegrønt – endnu. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Så det oplagte spørgsmål er selvfølgelig også, om det overhovedet giver mening at kaste sig ud i elbilen i modsætning til en diesel/benzin-bil eller måske mere relevant, hvornår giver det mening at gøre? Det kan du få svaret på og meget mere, når det i denne omgang af Elektrisk skal handle om miljø-tankerne bag elbilen.

I dette afsnit triller jeg rundt i den spritnye Polestar 2, der udover sit noget anderledes navn bestemt også har en masse ekstra funktioner, man ikke ellers finder på markedet. 

Lyt med og kom gerne med spørgsmål og kommentarer, som vi kan tage op i de efterfølgende afsnit. 

Fjerde afsnit af Elektrisk er tilgængelig nu og kan findes herunder – og på SpotifyApple Podcast og Google Podcasts.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button