fbpx

 

 

 

 

ElbilerTophistorie

Elektrisk afsnit 8: Efter valget er truffet

I dette afsnit af Elektrisk skal vi høre nærmere fra dem, der har taget beslutningen; både dem der valgt elbil og dem, der fravalgte.

Beslutningen kan som bekendt være svær nok, men i dette afsnit skal vi høre nærmere fra dem, der har taget beslutningen og taget valget. Både dem der har købt helt ind på ideen om elbilen, og som endda har to styks – og så også dem, der har fravalgt elbilen. 

Erfaringer er vigtige at trække på, og heldigvis findes der en masse mennesker derude, som i dag har gjort sig en masse erfaringer med deres egne elbiler og hybrider. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

I dette afsnit snakker jeg med to forskellige købere af henholdsvis elbilen og hybrid-bilen. Jeg er interesseret i at høre nærmere om hvordan tiden så har været, og om de har fortrudt deres valg. Desuden skal vi også hale så meget erfaring ud af dem som muligt, så man selv kan gøre sine egne valg efterfølgende.

Jeg har hen over sommeren været heldig at låne en Audi Q4 e-tron. Den har udgjort det som podcast-studie og generelt transportmiddel. Men i dette afsnit har jeg måtte tage studiet ud af bilen, da jeg interviewede et ægtepar om deres to elbiler. Desuden har jeg får første gang også prøvet en hybrid, da jeg skulle tale med en hybrid-kunde.

Det ottende afsnit af Elektrisk er tilgængelig nu og kan findes herunder – og på SpotifyApple Podcast og Google Podcasts.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button