Teknologi

Elon Musk viser billeder af kommende Mars base

Mennesker flytter ind i den første Mars base i 2024 hvis alt går efter planen

Det kan godt være, det blot er en afledningsmanøvre fra hans ganske uheldige udskejelser  på de sociale medier og fejlslagne redningsaktion i Thailand, men Elon Musk fascinerer alligevel med sine nye billeder på Twitter, hvor han viser en kommende Mars base hans firma SpaceX planlægger at bygge.

Kan flytte ind i 2024

SpaceX gør klar til at sende den første BFR (deres universelle raket der skal bringe mennesker og materiel til Mars) afsted i 2022. De første to vil kun indeholde forsyninger og materiel som skal bruges af de første mennesker, der ankommer i 2024 – hvis altså planen overholdes. De to vil lande på overfladen af Mars, og dermed også være generalprøven på, om BFR systemet virker før menneskeliv risikeres ved landingen i 2024.

Test i 2019

Før Mars Base Alpha kan blive en realitet skal BFR raketterne dog testes, hvilket sker i starten af 2019. Elon Musk forventer at Mars Base Alpha står færdig i 2028, men Elon Musk er kendt for sine meget optimistiske tidsestimater, så mon ikke den plan skrider en smule.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.