×
Streaming

Endelig: E.T. genforenes med Elliot i reklamekortfilm

Elliot genforenes med ET i en kortfilm, der nok skal få en lille tåre frem i øjenkrogen

Det er snart 37 år siden E.T. mødte Elliot i en af firsernes mest ikoniske film, som de fleste af os der er gamle nok til at huske det ser tilbage på med meget varme følelser. Og nu får historien en både lille og kommerciel – men samtidig hjertevarm og velproduceret – opfølger. Teleselskabet Xfinity i USA har nemlig lavet en lille kortfilm hvor det søde rumvæsen og Elliot mødes igen.

E.T. møder voksen Elliot

I filmen, som du kan se herunder, er der skruet op for nostalgien med den originale musik og E.T. har aldrig været mere nuttetgrim. Men der er også pludselig digitale assistenter, Virtual Reality og tablets. Elliot er nemlig blevet voksen og lever i 2019 og har sin egen familie, som rumvæsnet introduceres til.

Julehygge med Spielbergs tilladelse

Kortfilmen (som jo altså er en reklame) slutter juledag, hvor E.T. naturligvis må tage hjem igen. Men det er ikke helt så sørgerligt som første gang – hvorfor må du se i videoen, som i øvrigt er god nok til, at selveste manden bag E.T., Steven Spielberg, har givet den sin velsignelse. God fornøjelse, og rigtigt god jul. Og måske et fromt juleønske herfra om, at Spielberg selv bliver inspireret til en rigtig opfølger til den populære 80’er film.

(Hvis du ikke kan se filmen øverst kan du finde den på YouTube her.)

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.