Apple TV+

Se den første trailer til Spielbergs Amazing Stories

Apple har udgivet en forsmag på de fem nye Amazing Stories, som får premiere på streamingtjenesten den 6. marts.

Apple har udsendt en trailer for Amazing Stories; en ny antologiserie som selveste Steven Spielberg står bag. Serien får premiere på Apple TV+ den 6. marts. Traileren kan ses herover.

Den nye Amazing Stories er en genoplivning af Spielbergs serie, der blev vist på den amerikanske tv-kanal NBC helt tilbage i 1985. Den originale serie havde elementer af både fantasy, horror og science fiction og baseret på traileren vil den nye omgang af serien gentage den opskrift.

Traileren fortæller, at der kommer “fem unikke historier” og giver et glimt fra alle fem – inklusive en historie, hvor en bedstefar opdager, at han har fået superkræfter.

Serien har været undervejs i et godt stykke tid. Wall Steen Journal afslørede allerede tilbage i oktober 2017 at Apple og Spielberg havde indgået en aftale om serien – og Spielberg var en af de prominente filmpersonligheder der var med til at lancere Apple TV+ tjenesten i marts 2019.

Ud over Amazing Stories den 6. marts har Apple TV+ annonceret følgende shows og dokumentarer i den kommende tid:

  • Home Before Dark (3. april)
  • Home (17. april)
  • Defending Jacob (24. april)
  • Trying (1. maj)
  • Central Park (ukendt)
  • Beastie Boys Story (ukendt)

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.