Apple TV+

Spielberg-serie får premiere på Apple TV+ den 6. marts

De første fem episoder af Steven Spielberg-serien Amazing Stories får premiere på Apple TV+ den 6. marts.

En af de store navne, der var med til at lancere Apple TV+ i foråret sidste år, var legendariske Steven Spielberg – og nu er der endelig kommet dato på hans bidrag til tjenesten. Amazing Stories får premiere den 6. marts og der er i første omgang fem episoder.

Amazing Stories er et remake af en serie fra 1980’erne, som Spielberg også stod bag. Steven Spielberg er krediteret som producer – det vil sige, han har kastet penge efter projektet. Han har ikke selv instrueret afsnittene – og det er uvist om der kommer flere end de fem, der er lavet i denne omgang.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ud over nyheden om Amazing Stories er der også sat dato på tjenestens første engelske produktion, nemlig Trying, der får premiere den 1. maj. Trying er et halv time langt comedy-show, der kredser om temaer som kærlighed, forhold og opvækst. Medvirkende er blandt andet Imelda Staunton, Rafe Spall og Esther Smith.

Sidst har Apple løftet sløret for serien Home Before Dark, der får premiere den 3. april. Serien er inspirereret af den sande historie om journalisten Hilde Lysiak, der allerede som 11-årig afdækkede et mord i hjembyen.

De første tre episoder vil være tilgængelig 3. april, hvorefter et nyt afsnit udsendes en gang om uge. Der er ti afsnit i alt – og Apple har allerede sikret sig mulighed for at udvide med endnu en sæson.

Annonceringen af de nye serier kommer i hælene på sidste uges meddelelse om to yderligere serier og en en dokumentar om gruppen Beastie Boys. Doku-serien Home får premiere den 17. april.

Her er et hurtigt overblik over kommende Apple TV+ serier:

Artiklen fortsætter efter annoncen
  • Amazing Stories (6. marts)
  • Home Before Dark (3. april)
  • Home (17. april)
  • Defending Jacob (24. april)
  • Trying (1. maj)
  • Central Park (ukendt)
  • Beastie Boys Story (ukendt)

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.