×
Gadgets

Er dette telefonen, der slår alle de andre?

Der kommer tit nye telefonmærker til – men de eksisterer som regel kun i relativt kort tid, fordi markedet er ekstremt hårdt, og de store producenter sidder så hårdt på det, at det ikke er til at få et ben til jorden med mindre man virkelig har masser af penge bag sig (Som eksempelvis Huawei) eller har en spændende marketingstrategi (Som OnePlus) eller – måske – fordi man bare har et produkt, der slår de andre. Det er den sidste fremgangsmåde, kinesiske Vernee Apollo går efter: Deres nye telefon har specifikationer, som stort set ingen andre lige nu.

10 kerner og 6GB hukommelse

Den første telefon fra Vernee Apollo har et design i fuld metal, hvilket i sig selv får vernee_apollo_2den til at se “premium” ud. Men når man kigger på specs, så er det klart, at dette er en telefon, som telefonnørder vil elske:

  • 10 kernet processor fra MediaTek
  • 6GB RAM
  • 128GB hukommelse
  • USB C
  • 5,5″ QHD skærm med en funktion der svarer til Apples 3D Touch

Telefonen er at finde på det kinesiske marked til April – om den nogensinde kommer ud af Kina vides ikke – men det vil sikkert være muligt at bestille den via Ebay eller andre online forhandlere. Prisen er ikke fastsat. Vi krydser fingre for, at den kommer til Europa.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.