×
Gadgets

Er dette Teslas Model 3?

Tesla er efterhånden synonymt med avancerede elektriske luksusbiler, men stifteren Elon Musk har flere gange sagt, at luksusbilerne kun er en forløber for det, hans vision i virkeligheden er: At bygge en elektrisk bil, der kan købes af helt almindelige mennesker for helt almindelige menneskepenge. Og i aften (Amerikansk tid) sker det så endelig; Tesla lancerer Model 3 – en (relativt) billig elektrisk bil der kan køre næsten lige så langt på en opladning som dens større og dyrere søskende, Model S og Model X. En ny artikel i Electrek hævder, at Model 3 vil kunne køre helt op til 480 km på en opladning – hvis det er korrekt, vil det være noget nær en revolution i en bil, der kommer til at koste under 35.000$ – hvilket svarer til ca. 270.000 danske kroner. Desværre har regeringen fjernet afgiftfritagelsen fra elbiler, så prisen i Danmark kommer nok op i nærheden af en halv million kroner, hvilket vil forhindre det store gennembrug – men i USA ser det ud til, at Model 3 kan blive en stor kommerciel succes.

Billede lækket

Ligesom eksempelvis Apple og Samsung, har Tesla prøvet at holde kortene tæt ind til kroppen når det kommer til den nye bil – i øvrigt med væsentligt større held, for der er stort set ikke sluppet detaljer ud om bilen, som Tesla ikke selv har udsendt. Men nu kan det altså være, at den tyske udgave af Wired har fået fat i et billede af den nye bil – men dog under et sort klæde. Er billedet virkelig af Model 3 tyder det på, at den nye bil faktisk ligner en mindre udgave af Model S, hvilket de fleste formentlig vil sætte pris på. Det skal dog siges, at det (naturligvis) ikke er bekræftet, at der også kunne være tale om et billede af en lidt redesignet Model S. Om det er tilfældet finder vi ud af i aften, amerikansk tid.

Tesla Model 3 vil kunne forudbestilles fra i morgen – og man vil formentlig kunne få bilen leveret i slutningen af 2017.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.