×
Gadgets

Er LG i gang med at lave Googles nye flagskib?

Den nye udgave af Google Nexus 5 skal være klar til lanceringen af Android M, der dukker op til efteråret – og det er ret sikkert, at det er LG der skal bygge telefonen for Google. Nye målinger der for nyligt er dukket op på Geekbench (et måleværktøj til at måle hastighed på mobiler, tablets og pc’er) kunne have været den nye telefon, men de uploadede specs fortalte også, at telefonen kørte en Lollipop version af Android (5.1.1.). Det kunne derfor også være en ny udgave af LG’s eget flagskib G4 – med tilnavnet Pro. Den “hemmelige” telefon har en Snapdragon 808 processor og 4GB ram – og det tyder ikke på, at der er tale om G4 Pro, der forventes at have den hurtigere Snapdragon 820 processor – men det kunne altså være Nexus 5 – bare med en ældre version af Android end M, som den ventes at lanceres med.

Tidligere på ugen dukkede der faktisk en måling op på en konkurrent til Geekbench, kaldet AnTuTu, der gav nogle helt utrolige tal; hvor Samsungs flagskib, Galaxy S6, fik 68.000 på AnTuTus skala fik den ukendte LG telefon hele 85.000. Og eftersom Samsung indtil nu har været kongen, kan Nexus 5 blive den hurtigste telefon i 2015. Vi glæder os under alle omstændigheder, for Nexus telefonerne plejer at være utroligt gode telefoner.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.