×
Teknologi

Google investerer milliarder i LG Display for at give Pixel buet skærm

Sydkoreanske medier skriver, at Google planlægger at investere i omegnen af 6 milliarder danske kroner i LG Display, der er en af verdens største producenter af skærme til smartphones og tablets.

Årsagen skulle være, at søgemaskinegiganten planlægger af anvende krumme OLED-skærme i kommende udgaver af firmaets Pixel-smartphones. Hertil kommer, at firmaet i dag arbejder tæt sammen med Samsung Display, som også producerer skærme til Apples iPhones. Et samarbejde med LG vil kunne gøre Google mindre afhængige af Samsung, end tilfældet er i dag.

En stor investering i LG Display ville altså være mere end blot et delvist opkøb af den koreanske skærmproducent fra amerikanernes side. Det skal snarere ses som begyndelsen på et strategisk partnerskab, skriver Yonhap News Agency.

Google vil ikke kommentere Pixel-rygter

Hverken LG eller Google har ønsket at kommentere opkøbsrygterne, men hvis historien holder vand, så viser det i hvert fald, at Google mener det alvorligt med den nye serie af Google Pixel-mobiler.

Som vi skrev sidste år, har Google Pixel fået en særdeles varm modtagelse i de lande, hvor den kan købes (den kan desværre ikke fås i Danmark). Og den er indtil videre blandt de eneste Android-mobiler på markedet, som kommer med Googles nye stemmestyrede assistent, Google Assistant.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.