×
Gadgets

LG-ejere først i køen til Android Marshmallow

Ejere af LG’s flagskib G4 kan se frem til en tidlig julegave. De bliver nemlig de første, der får det
nye Android 6 Marshmallow styresystem på mobilen. Opdateringen ruller ud i Polen i næste uge og resten af Europa derefter. Hverken Samsung, HTC eller andre Android-producenter har endnu meldt ud hvilke mobiler der vil kunne opdateres hvornår.

Nexus-ejere har allerede fået opdateringen til den seneste Android-aftapning, idet de Google-producerede enheder altid har hurtig adgang til den seneste software. Det tager typisk de øvrige producenter en del tid at få vævet styresystemet sammen med deres egne brugerflader.

Android 6 Marshmallow er Googles seneste mobile operativsystem; en opdatering hvor der er fokuseret på forbedringer frem for nye smarte funktioner. Lidt er det dog blevet til, primært Google Now On Tap, der er en markant udvidelse af den elektroniske assistent Google Now. Marshmallow har også fået en strømsparefunktion, understøttelse af fingeraftryksscannere, nemmere administration af app-tilladelser og meget mere. Læs om de væsentligste Marshmallow-nyheder her: Android Marshmallow – alle nyhederne.

Opdateringen gælder i første omgang kun LG G4-modellen. Det vides ikke om og hvornår andre LG-modeller år opdateringen.

Læs også vores test af LG G4.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.