fbpx

 

 

 

 

GadgetsTophistorie

Få din egen front på Sonos | Ikea Symfonisk billedrammen

Nu kan du få printet dine egne billeder til fronten på Sonos | Ikea Symfonisk billedrammen. Hvis du er villig til at betale for det.

Da Ikea sendte Sonos | Ikea Symfonisk Billedramme på hylderne i sommer, var samtlige anmeldere enige om én ting: Ikea burde gøre det muligt at få printet ejernes egne billeder og grafik på fronterne. Ikea lyttede ikke, men det gjorde et lille hollandsk firma ved navn Unisk.

I en mail til iNPUT fortæller hollænderne, at kundens billede trykkes på et åbent vævet akustisk stof og nemt installeres, ved at vikle det rundt om den eksisterende Symfonisk-billedrammes frontpanel.

Artiklen fortsætter efter annoncen

– Vi mener, at billedrammens store fremtrædende overflade er et stykke dekoration der altid være et spørgsmål om individuel smag. Derfor har vi skabt et print-on-demand tekstilcover; så alle kan nyde deres foretrukne billede, fortæller Harm Jan de Nooijer, designer hos Unisk, til iNPUT.

Helt billigt er det dog ikke. En printet front koster 514 kroner – altså dobbelt op, hvis du har et stereosæt hængende i stuen. Desuden leveres trykket uden selve fronten; man skal selv skifte det ud på den front, man har i forvejen. Til sammenligning koster en helt ny front 150 kroner hos Ikea. Men så skal du også leve med det motiv, Ikea har valgt.

Sonos | Ikea Symfonisk
Ikea Symfonisk Limited iNPUT-edition 😉

Du kan lave dine egne fronter direkte på hjemmesiden ved at uploade det billede eller grafik, du foretrækker. Og skulle du have lyst til at få den specielle Limited iNPUT Edition, jeg lavede til artiklen her, sender jeg gerne grafikken 😉

Unisk tilbyder i øvrigt også nye fronter til Sonos | Ikea Symfonisk Boghylde-højttaleren – blandt andet fronter, fremstillet af træ.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button