×
GamingNetflixTophistorie

Få gratis adgang til tre klassiske GTA-spil med Netflix

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition bliver en del af spiludvalget hos Netflix. Slå dig løs i gaderne fra den 14. december.

Netflix fortsætter med at gøre sig bemærket på spilområdet. Denne gang med tre klassiske spil i GTA-serien, som bliver frit tilgængelige for alle abonnenter.

Spillene bliver tilgængelige på iOS, Android og via Netflix’ egen app. Man kan allerede skrive sig op fra i dag og de kan hentes kvit og frit fra den 14. december.

De tre spil udgøres af nedenstående titler

Grand Theft Auto III – The Definitive Edition (iOS/Android): Velkommen til Liberty City. Der, hvor det hele
begyndte. Med en gigantisk og mangfoldig åben verden, et vildt persongalleri af karakterer fra alle samfundslag og friheden til at udforske, præcis som man vil, lægger Grand Theft Auto III den mørke, spændende og hensynsløse verden af kriminalitet frem for dine fødder.

Grand Theft Auto: Vice City – The Definitive Edition (iOS/Android): Velkommen til 1980’erne. Fra årtiet med stort hår og pastelfarvede jakkesæt kommer historien om en mands vej til toppen af den kriminelle rangstige. Grand Theft Auto vender tilbage med Tommy Vercettis fortælling om forræderi og hævn i en neonblød tropeby fuld af overflod og muligheder.

Grand Theft Auto: San Andreas – The Definitive Edition (iOS/Android): Det er de tidlige 90’ere. Efter en gruppe betjente har ’framet’ ham for mord, bliver Carl ‘CJ’ Johnson tvunget ud på en rejse, der fører ham gennem hele staten San Andreas for at redde sin familie og tage kontrol over gaderne.

Netflix har de seneste år udvidet spiludvalget, som følger med i abonnementet. Mange af titler bygger på Netflix’ egne film- og serietitler, såsom Stranger Things, mens der også løbende er tilføjet selvstændige udgivelser. Herunder titler som World of Goo, Oxenfree, Cut the Rope og Farming Simulator 2023. Du kan se udvalget her eller via Netflix-app’en.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.