×
ElbilerTophistorie

FDM og Clever lancerer fælles produkt

Mange er utrygge ved skiftet til elbil. Derfor lancerer FDM og Clever det fælles produkt FDM ePlus, som indeholder rådgivning og opladning.

FDM og Clever lancerer et fælles produkt, kaldet FDM ePlus, som skal gøre det lettere at blive elbilist.

Produktet er i følge pressmeddelelsen henvendt både til de, som går og overvejer, men er utryg ved skiftet, men også dem der har anskaffet sig en bil på strøm.

Produktet er sammensat af de sædvanlige medlemsfordele hos FDM, som består af rådgivning, juridisk hjælp og rabatfordele til en masse bilrelaterede ydelser. Dertil kommer Clevers ladeabonnement, som gør opladningen let både ude og hjemme.

“Vi ved fra vores rådgivning, at det at skifte til elbil for mange er forbundet med utryghed. Især når det kommer til opladning af bilen. Det er derfor, vi nu lancerer et nyt medlemskab til elbilister. FDM har den største viden og stærkeste rådgivning om elbiler, og Clever har Danmarks største ladenetværk. Ved at samle det i ét medlemskab, tror vi, det vil give mange den tryghed og frihed, som vil gøre skiftet til elbil nemmere,” siger adm. direktør i FDM Stina Glavind.

Læs også: Godt nyt til Clever-kunder: Får adgang til Ewiis ladenetværk

Det nye ePlus-medlemskab er et supplement til FDMs eksisterende tilbud til elbilister, som fortsat kan få rabat på opladning hos andre ladeoperatører.

Clever har i dag 33.000 ladepunkter i sit ladenetværk og de er selvsagt også begejsterede for samarbejdet med FDM.

“Hos Clever arbejder vi for at inspirere danskerne til at vælge elbilen til. Derfor giver det også rigtig god mening, at vi nu kombinerer det bedste fra to verdener – FDMs rådgivning om elbiler og Danmarks bedste opladningsunivers. For netop øget tryghed om livet som elbilist samt nem og tilgængelig opladning er nøglen til, at flere danskere tager skridtet fra fossil- til elbil,” siger Casper Kirketerp-Møller, CEO hos Clever.

Priser på FDM ePlus

Prisen for abonnementet bliver 799,- kroner om måneden. Dertil kan man tilkøbe installation af en Clever-ladeboks til hjemmet, hvilket har en pris på 4.999,- kroner.

Du kan læse mere om abonnementet og samarbejdet her.

Kilde
Pressemeddelelse
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.