×
FeaturesGadgets

Fem fede features på Samsungs nye S8 vi glæder os til!

Samsungs nye flagskib er sat i søen og mens vi venter på, at den rammer disse kyster har vi lavet en top fem over de funktioner, vi glæder os til at teste på S8 når vi får den i løbet af næste uge (Forhåbentlig – vi kan nemlig ikke vente meget længere!):

 

1: Skærmen. Det siger sig selv, at en skærm som den der sidder på S8 vil gøre oplevelsen med en smartphone endnu vildere. Formatet 18,5:9 er perfekt til film og serier – og Netflix er klar med materiale i formatet, så du kan bruge al den lækre plads!

2: DeX. Samsungs nye funktion, der gør det muligt at slutte tastatur, mus og skærm til telefonen og gøre den til en reel pc ser faktisk utroligt lovende ud. Det bliver interessant at prøve.

 

 

 

 

3: Ansigtsgenkendelse og irisscanning. Hvis det virker konsekvent, er ansigtsgenkendelse/irisscanning en af de fedeste funktioner i den nye S8. På Note 7 virkede det faktisk glimrende, så vi forventer, at det bliver lige så godt på S8.

 

 

 

 

 

4: Hastigheden. Normalt er det ikke længere det vilde parameter fordi langt de fleste topmodeller i dag er hurtige nok til at klare alle de opgaver, vi kaster efter dem.

5: Kameraet. Her er vi lidt på usikker grund, for vi ved ikke meget om, hvordan kameraet vil klare sig op imod især Huaweis fabelagtige fotofabrikker Mate 9 Pro og P10, som begge er udstyret med ekstremt gode kameraer. Samsung har ikke slået helt så meget på kameraet som de har gjort tidligere, men derfor forventer vi os alligevel en del af S8 også på denne feature.

Vi regner med at have anmeldelsen af Samsung Galaxy S8 klar lige omkring påske.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.