×
Gadgets

Samsung Galaxy S8 bliver dyr – meget dyr!

Der er ingen tvivl om, at den nye Samsung Galaxy S8 bliver den telefon, alle andre skal forsøge at slå i løbet af 2017. Telefonen, der ventes at blive verdens mest avancerede (læs vores gæt på, hvad den kommer til at indeholde), skulle efter sigende blive lanceret i løbet af marts ved et stort event i New York/London. Men al den dejlige teknologi, Samsung har pakket i S8 kommer med én stor ulempe… Prisskiltet.

I nærheden af 9.000 kr.

Indtil videre har selv Apple holdt sig omkring 6-7.000 for deres iPhone modeller – men dog også med udgaver, der koster 8.699 kr. Men med Galaxy S8 kunne faktisk ende oppe i nærheden ifølge nye rygter. iPhone 7 Plus koster 969$ i 256GB versionen, men rygtet der kommer fra en “insider” ifølge GSM Arena, lyder på at Samsung Galaxy S8 kunne koste 943$ – vel at mærke “kun” med 128GB hukommelse. I Danmark vil vi derfor formentlig skulle betale omkring 9.000 kr. for den dyreste S8. Er man villig til at nøjes med 64GB, som ventes at blive det mindste man kan få, vil man skulle slippe med “kun” lidt over 8.000 kr.

Vil du have flere nyheder om Galaxy S8 i din nyhedsstream på Facebook? Giv iNPUT et like her!

Samsung Galaxy S8 ventes at blive lanceret i marts på et specielt event og være på markedet i løbet af april eller maj i år.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.