fbpx

 

 

 

 

GadgetsTophistorie

Nu er det slut: Samsung Galaxy S8 får ikke flere opdateringer

Nu er det slut: Samsung Galaxy S8 og S8+ får ikke flere opdateringer fremover.

Fire år efter lanceringen af Samsung Galaxy S8 og S8+, lukkes der nu for understøttelsen. De to smartphones anses nu som “legacy devices“, hvor de ikke længere modtager nogen planlagte sikkerhedsopdateringer, fra Samsung. Galaxy Note 8 og Galaxy S8 Active forventes at være de næste i køen, til samme skæbne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Samsung lover fire års opdateringer til sine flagskibstelefoner, hvilket de har overholdt i dette tilfælde. For S8-serien og S9-serien er det defineret som to store opdateringer, efterfulgt af et år med månedlige sikkerhedsrettelser, derefter et fjerde år med kun kvartalsvise sikkerhedsopdateringer. Galaxy S8 og S8+ har modtaget kvartalsvise opdateringer i et stykke tid nu, men selv de ophører nu.

Tidligere på året, lovede Samsung som noget nyt, 4 års sikkerhedsopdateringer til alle Galaxy-smartphones lanceret siden 2019. Læs artiklen her: Samsung lover sikkerhedsopdateringer til deres smartphones i 4 år

Man kan sagtens diskutere hvorvidt 4 års opdateringer er nok, når Apple holder deres telefoner opdateret i minimum 5 år. Sammenlignet med andre Android-telefoner, er 4 år dog på den gode side.

Samsung Galaxy S8 og S8+ forbliver derfor på april 2021 sikkerhedsopdateringen. Har du stadig en Galaxy S8, er det måske tid til at overveje en opgradering.


Læs også: Sony indgår samarbejde med Discord

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button