GadgetsTophistorie

Fiido D11 – den elektriske cykel til ca. 5.000 kr. der kan køre 100km

Fiido D11 er en billig elektrisk cykel, der kan foldes sammen og kører helt op til 100 km. på en enkelt opladning. Den er på Indigogo nu.

Mængden af elektriske cykler på markedet er støt stigende for tiden, og især asiatiske firmaer er på vej ind på markedet i Europa og USA, og nu kommer altså et virkeligt interessant tilbud: Fiido D11 ligner eksempelvis danske Mate Bike, men koster kun 5.300 kr. For de penge får du en sammenklappelig cykel, der kan køre omkring 100 kr. på en enkelt opladning.

Batteri i sadlen

I modsætning til mange andre producenter har Fiido valgt at placere batteriet i sadlen på cyklen, hvilket har gjort at cyklen både er lettere og har et mindre “tungt” design. Med batteriet vejer cyklen omkring 17,5 kg – uden vejer den ca. 13 kg. Den er altså let nok til, at de fleste vil kunne slæbe den op ad trappen, hvilket kan være en god ide hvis man bor i byen. Den kan også foldes sammen så der faktisk kan være to i et relativt lille bagagerum.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Købes på Indigogo

Som det efterhånden er blevet en fast tradition er cyklen at finde på crowdfundingsitet Indigogo, hvor Fiido D11 allerede har tjent over 1,7 mio. kr., hvilket er 2033% af, hvad Fiido havde håbet på. Der er solgt 328 cykler på nuværende tidspunkt i den første Super Early Bird fase, hvilket efterlader 235 til prisen på ca. 5.300 kr. Derefter stiger prisen til 5.973 kr. Cyklerne forventes leveret i august i år.

Skulle du få lyst til at prøve at købe Fiido D11 på Indigogo, så er risikoen heldigvis ret lille, da Fiido er en ganske stor producent af elcykler – i modsætning til mange andre producenter på platformen.

Du kan finde D11 på Indigogo her.

Back to top button