×
GadgetsTophistorie

Find dine nøgler med Apple AirTag

Med Apple AirTag kan du finde dine nøgler, din kuffert … eller din hund i Find app’en. De kommer i handelen sidst på måneden.

Så kom den endelig, Apple AirTag, den mytiske lille dims, der har været knapt to år undervejs. AirTag er på størrelse med en femkrone og kan kobles på kufferter, nøgler og andet løsøre, hvorefter de kan findes via Find app’en. Et koncept, der blandt andet kendes fra Tile og Samsung Galaxy SmartTag.

Apples AirTag har dog den fordel for Apple-brugere, at den kan bruges sammen med Find app’en, der også finder iPhones, iPads og andre Apple-computere.

En anden fordel er, at systemet benytter andre mennesker iPhones til at finde dine forsvundne ting. Objekter kan markeres som “bortkommet”. Så vil alle andre brugeres iPhones også “lede” efter AirTag’en og sende en besked til den rette ejer, hvis den kommer i nærheden af enheden. Ikke ulig Tiles community-funktion.

Selve AirTag bliver ikke fjollet dyr – den 249 kroner, mens en pakke med fire kan købes for 849 kroner. Men i vanlig Apple-stil kan man naturligvis køber adskillege udvidelser, blandt andet i form af en farvet plastik- eller lædernøglering med lomme til AirTag. De koster henholdsvis 249 og 299 kroner. En Product(RED)-udgave i læder koster 329 kroner.

Som det ses på grafikken herunder er den både vand- og støvtæt og den har en batterilevetid på omkring et år. Batteriet kan i øvrigt skiftes ud af ejeren.

Apple AirTag

Apple AirTag kan bestilles fra den 30. April. Læs eventuelt mere om AirTag hos Apple.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.