GadgetsTophistorie

Apple går live med Find My for 3. parts enheder

Apple opdaterer Find My appen så du nu kan finde andet end blot Apple enheder - for eksempel en cykel!

Her til aften har Apple åbnet for at du nu kan bruge “Find My” appen til at finde andre produkter end blot Apples egne. Nyheden betyder, at du fremover for eksempel vil kunne finde tilbehør som eksempelvis hovedtelefoner, små højttalere eller andre gadgets – eller for den sags skyld din cykel der er blevet væk – blot ved at gå ind i appen.

“Gennem mere end et årti har vores kunder følt sig trygge ved, at appen Find kan finde deres Apple-enheder, hvis de er blevet væk eller stjålet, samtidig med, at appen beskytter deres anonymitet,” siger Bob Borchers, Apples Vice President of Worldwide Product Marketing.

“Nu giver vi endnu flere mennesker mulighed for at bruge de effektive tracker-funktioner i Find, som er en af vores mest populære tjenester, gennem Find My Network Accessory Program. Vi er begejstrede over at opleve, hvordan Belkin, Chipolo og VanMoof (Elektriske cykler) anvender denne teknologi, og vi glæder os meget til at se, hvad andre partnere finder på” i pressemeddelelsen.

Kommer kun til få produkter – i starten

Du skal dog som du måske kan lure være heldig for allerede at være i besiddelse af eksempelvis et sæt hovedtelefoner der understøtter den nye funktion, for de tre mærker der lancerer produkter der understøtter Find My er ikke just store i Danmark – måske med undtagelse af Belkin. Men Apple regner tydeligvis med, at stort set alle der er i deres MFi Program (Made for iPhone) vil begynde at producere produkter der vil understøtte den nye funktionalitet. Dermed skal producenterne også overholde en række strenge krav til privatliv for brugerne.

De første Find-kompatible produkter

VanMoofs nyeste S3- og X3-elcykler, Belkins SOUNDFORM Freedom True Wireless-øretelefoner og Chipolo ONE Spot-trackeren udgør den første gruppe af innovativt tilbehør fra tredjeparter, der fungerer sammen med Find. Med disse produkter kan brugerne nemt finde ud af, hvor de har stillet deres cykel, hvor de har lagt deres øretelefoner i fitnesscenteret, hvor deres rygsæk er blevet af og meget mere. Andre producenter af enheder fra tredjeparter vil inden længe tilbyde Find-kompatible produkter og Find-kompatibelt tilbehør.

Apple siges at være på vej med deres egne AirTags – de kan tænkes at dukke op på et event i løbet af denne måned – nu er softwaren i hvert fald klar til det.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.