×
Fremtidens Hjem

Flere intelligente pærer på vej

Det vælter ud med løsninger til intelligent belysning i disse uger. I sidste uge præsenterede IKEA sin Trådfri-løsning og nu er også TP-Link klar med Smart Bulb Solutions – en serie af LED-pærer, der kan styres via en smartphone eller tablet. Pærerne er desuden kompatible med Amazon Alexa, så de kan stemmestyres.

I modsætning til Philips Hue og IKEA Trådfri kræver Smart Bulb Solutions ikke nogen central bridge til at forbinde pærerne. I stedet styres løjerne over wifi via app’en Kasa.

Der er fire forskellige pærer i serien; LB100 and LB110 har mulighed for at dæmpe lysitensitet. Det samme gælder for LB120, men her kan man også regulere pærens farvetone, alt efter om foretrækker et koldt eller varmt lys. LB120 kan også sættes i et såkaldt Circadian Mode, hvilket betyder, at pæren kan indstilles til gradvist at regulere lyset til for eksempel at tænde på et 3 procent lysniveau kl. 7:00 om morgenen og fem minutter senere stige til 15 procent osv. Med series topmodel, LB130, kan man desuden vælge mellem 16 millioner farver.

En sjov detalje er, at pærerne har indbygget energimåler, så man kan holde styr på sit energiforbrug via Kasa-appen – og på den måde spare penge.

Priserne for pærerne ligger mellem 199 kroner og 449 kroner og de “kommer snart” på hylderne. Læs mere om serien hos TP-Link.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.