Disney+Tophistorie

Første kig på Obi-Wan Kenobi tv-serien

Disney har netop frigivet første teaser trailer til den kommende serie i Star Wars-universet.

Mens vi nærmer os premieredatoen for serien, der genforener Obi-Wan Kenobi (Ewan McGregor) og Anakin Skywalker/Darth Vader (Hayden Christensen), så har Disney netop udsendt en teaser trailer.

Serien fortsætter 10 år efter begivenhederne i Revenge of the Sith. Her så vi Jedi Masteren søge tilflugt på planeten Tatooine, efter sit opgør med Anakin Skywalker.

Eftersom Hayden Christensen vender tilbage i rollen som Anakin/Darth Vader, så kan vi formentlig regne med at der skal tages grundigt hævn i løbet af seriens afsnit.

Deborah Chow, som instruerede en anden Star Wars serie fornyelig, nemlig The Mandalorian, vender tilbage bag kameraet på Obi-Wan Kenobi. Foran kameraet får Ewan McGregor og Hayden Christensen følgeskab af Indira Varma (Game of Thrones) og komikeren Kumail Nanjani (Silicon Valley). Joel Edgerton og Bonnie Piesse gentager deres roller som Luke Skywalkers plejeforældre Owen og Beru Lars.

Hvis du ikke allerede har abonnement på Disney+, kan du oprette dig via dette link – så tjener iNPUT samtidig et par håndører:

Sponseret link: Her kan du tegne abonnement på Disney+

Serien får premiere d. 25. maj på Disney+.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.