Disney+Tophistorie

Disney+ fejrer Star Wars-fødselsdag med Obi-Wan Kenobi premiere

Serien om Obi-Wan Kenobi får premiere den 25. maj – på 45-års dagen for den allerførste Star Wars-film.

Star Wars-serierne kommer i en lind strøm. Onsdag var der sæsonafslutning på The Book Of Boba Fett og til maj starter serien om Obi-Wan Kenobi. Den længe ventede serie får premiere den 25. maj og det er ikke nogen tilfældighed. Dagen markerer nemlig 45-års fødselsdag for den første Star Wars-film A New Hope.

Serien byder på et gensyn med både Ewan McGregor (Kenobi) og Hayden Christensen (Anakin Skywalker / Darth Vader). To, der ikke just skiltes som gode venner, da vi så dem sidst, i den sidste prequel-film.

Det bliver også til et gensyn med Luke Skywalkers plejeforældre på Tatooine, Owen og Beru Lars. Lars-parret spilles endda også af de skuespillere, der portrætterede dem i prequel-filmene (Joel Edgerton og Bonnie Piesse).

I det hele taget er det en ganske fin besætning, Disney har fået hyret ind til opgaven. Også Indira Varma – bedst kendt som Ellaria Sand fra Game Of Thrones – er også på listen, ligesom Rupert Friend (Hitman: Agent 47, Stalins Død, The Young Victoria) og komikeren Kumail Nanjani, der er kendt fra Silicon Valley-serien.

Obi-Wan Kenobi-serien vil foregå i tidsrummet mellem den sidste prequel-film, Revenge of The Sith og den første Star Wars-film A New Hope (som egentlig er fireren). Serien instrueres af Deborah Chow (The Mandalorian) og manuskriptforfatteren er Hossein Amini, der skrev manuskriptet til Nicolas Winding Refns Drive fra 2011.

Hvis du ikke allerede har abonnement på Disney+, kan du oprette dig via dette link – så tjener iNPUT samtidig et par håndører:

Sponseret link: Her kan du tegne abonnement på Disney+ 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.