×
Disney+Tophistorie

Første trailer til Marvels Moon Knight

Moon Knight hedder den næste Marvel serie på Disney+. Den første trailer er netop blevet frigivet – se den her.

Disney har netop offentliggjort den første trailer til den kommende Marvel-serie Moon Knight. Serien, der har Oscar Isaac og Ethan Hawke på rollelisten, får premiere den 30. marts. Den har seks afsnit og bliver en del af Marvels Fase Fire.

Oscar Isaac, kendt som Poe Cameron fra de seneste Star Wars-film, har hovedrollen som Marc Spector / Moon Knight. Serien følger Steven Grant, en rolig gavebutik-medarbejder, der bliver plaget af blackouts og minder om et andet liv.

“Steven opdager, at han har dissociativ identitetsforstyrrelse og deler krop med lejesoldaten Marc Spector. Mens Steven/Marcs fjender samles om dem, skal de navigere i deres komplekse identiteter, mens de kastes ind i et dødbringende mysterium blandt Egyptens magtfulde guder,” skriver Disney om serien.

Ethan Hawke spiller rollen som Arthur Harrow, der bliver seriens superskurk.

Moon Knight-karakteren er et helt ubeskrevet blad i nyere Marvel-historie, det er således første gang, han dukker op på film. Han dukkede dog op i den animerede Avengers Assemble fra 2013 og den ligeledes animerede Ultimate Spider-Man vs. the Sinister Six fra 2017. Oprindeligt blev karakteren introduceret i 1975 i Marvels tegneseriehæfter.

I de fleste af hans historier har Moon Knight ingen overnaturlige evner ud over lejlighedsvise visioner af mystisk indsigt. Han er afhængig af atletisk evne, intelligens, avanceret teknologi og ekspertkampfærdigheder.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.