×
ElbilerTophistorie

Ford Mustang Mach-E rammes af bremsesvigt

En række ejere af Fords elbil, Mustang Mach-E, har oplevet at bilen ikke vil bremse. Ford undersøger derfor nu problemet.

Det er FDM, som kan fortælle, at de har modtaget henvendelser fra ejere, der ud af det blå, ikke har kunne bremse deres Mustang Mach-E.

FDM har derfor rakt ud til Ford Danmark. De er for nuværende bekendt med 29 tilfælde af bremsesvigt på modellen.

“Når det handler om bilers sikkerhedsudstyr, især noget så vitalt som bremser, er der grund til at tage bilejernes oplevelser alvorligt. Både de to vi selv har fået fra medlemmer, og hvad vi ellers kan læse os til. Derfor har vi henvendt os til både Ford Danmark og Færdselsstyrelsen,” udtaler områdechef i FDM Lone Otto sig, som dertil supplerer:

“Vi har imidlertid ikke selv haft mulighed for at teste bilerne og evt. fremprovokere bremsefejlene. Vi har alene kunnet læse om bilejeres oplevelser, og at de har oplevet eller haft følelsen af, at deres bil ikke bremsede, eller at de har skullet træde ekstra hårdt på bremsen. Vi kan også læse, at der er stor forskel på, hvordan og under hvilke forhold og i hvilket vejr, bilejerne har oplevet bremsesvigt. Men vi har en forventning om, at Ford Danmark arbejder hurtigt for et svar og en løsning for de mange Mach-E-ejere. Det er dog værd at have sig for øje, at mange ikke har oplevet fejlene.”

Ford Danmark bekræfter overfor FDM, at de arbejder intensivt på at finde årsagen. Det har dog i skrivende stund ikke udmøntet sig i en tilbagekaldelse eller anden aktion.

Kun i Danmark

Sagen bliver ekstra mærkværdig, da der ikke er set lignende problemer med Mach-E, uden for Danmark. FDM har rakt ud til søsterorganisationer og Færdselsstyrelsen, som ikke er bekendt med tilfælde andre steder.

Ejere af Mach-E kan forvente at høre fra Ford, såfremt problemet kræver værkstedsbesøg eller softwareopdateringer.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.