GadgetsTophistorie

Galaxy S22 Ultra halter efter iPhone 13 Pro

Benchmark-tests foretaget af PCMag viser, at Galaxy S22 med det seneste Snapdragon-chipset ikke kan følge med iPhone.

Hastighedsmålinger på smartphones er noget sært noget. Det er stort set umuligt at mærke nogen forskel på topmodellernes ydelse i daglig brug i disse tider. Alligevel er der stort fokus på benchmarks. Således har mediet PCMag udsat det seneste Samsung-flagskib, Galaxy S22, for en række af dem.

Samsung Galaxy S22 Ultra er, som mediet konkluderer, den “hidtil hurtigste Android-telefon”. Men den kan stadig ikke følge med A15 Bionic-chippen i den fem måneder gamle iPhone 13 Pro Max.

I mediets GeekBench 5-test scorede Galaxy S22 Ultra henholdsvis 3.433 og 1.232 point i multi- og single-core testene. iPhone 13 Pro Max fik 4.647 og 1.735 point i samme tests. I maskinlæringstest fik S22 Ultra 448 point, mens iPhone 13 Pro Max fik 948 point.

PCMag noterer sig, at Snapdragon 8 Gen 1 er “en stor forbedring” i forhold til Snapdragon 888, men at “det er stadig ikke nok til at hamle op med Apples A15 Bionic”.

Forbedringen ses i alle benchmarks. I Geekbench var forbedringerne på 13 og 9 procent (single- og multi-core) men Basemark Web-testen viste, at Galaxy S22 serien yder 8% bedre end sidste års S21 serie.

Basemark Web-testen giver dog også iPhone er klar guldmedalje. S22+ scorede højest af S22-telefonerne med 578 point, mens iPhone 13 Pro Max fik hele 1.139 point.

Til gengæld klarede både Galaxy S22 Ultra og S22+ sig bedre end iPhone i 3D-grafik benchmark’en GFX Bench. Her fik Samsung’erne henholdvis 60 og 59 point, men iPhone måtte nøjes med 54 point. Alle resultaterne kan ses i grafikken herunder.

De indledede test fra PCMag indikerer, ifølge mediet, at opvarmning kan være et problem for S22-serien. Under testen blev Galaxy S22 Ultra angiveligt “hurtigt varm, og så snart den blev varm, leverede den meget lavere resultater”.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.