GadgetsTophistorie

Rygte: Samsung Galaxy S22-serien præsenteres den 8. februar

Ifølge et nyt rygte, står Samsung Galaxy S22-serien til at blive præsenteret om ikke så længe, den 8. februar.

Ifølge et nyt rygte, står Samsung Galaxy S22-serien til at blive præsenteret om ikke så længe, den 8. februar.

I sidste uge løftede Samsung endelig sløret for Galaxy S21 FE, men nu er turen snart kommet til Galaxy S22.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Læs også: Dansk pris på Samsung Galaxy S21 FE

En ny rapport fra det Sydkoreanske medie ddaily.co.kr, hævder, at de har fået bekræftelse på, hvornår det næste Galaxy Unpacked Event finder sted. Bekræftelsen skulle efter sigende stamme fra en person i Samsung Electronics.

“Vi har bekræftet, at arrangementet skal afholdes den 8. februar, og vi diskuterer tidspunktet for udsendelse af invitationer til slutningen af januar.” Lyder det fra ddaily.

Derudover fremgår det, at der åbnes op for forudbestilling dagen efter eventet, den 9. februar. Telefonerne lander derefter i butikkerne den 24. februar, men hvorvidt det er en global release, nævnes ikke.

Højere priser og nyt design?

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hvad angår priserne, så rygtes de desværre at blive højere, sammenlignet med sidste års Galaxy S21-serien, grundet den globale chipmangel.

Ligesom sidste år forventes det, at Samsung lancerer tre telefoner – i år bliver det til: Galaxy S22, S22 Plus og S22 Ultra. Telefonerne bliver drevet af Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1-chippen eller Samsungs egen Exynos 2200-processor, afhængig af det specifikke marked. I Europa rygtes det, at vi fortsat får Exynos-chippen.

Samsung Galaxy S22 Ultra rygtes at skille sig lidt ud med et nyt design, hvor den forventes at blive en slags hybrid mellem Galaxy-serien og Note-serien, med en indgang til en S-Pen i bunden.

Se de formodede billeder af Samsung Galaxy S22-serien herunder:

Artiklen fortsætter efter annoncen

Læs også: Spotify HiFi udskudt på ubestemt tid

Back to top button