×
HBO MaxStreaming

Game of Thrones stopper ikke foreløbigt

Der er kun to sæsoner tilbage af Game of Thrones. Eller rettere. To minisæsoner. 7. sæson får premiere den 17. juli og bliver kun på syv episoder (mod de 10 vi har været vant til i tidligere sæsoner), 8. sæson, der afslutter fortællingen i 2018 bliver lige så kort.

HBO hyrer fire hemmelige forfattere

Men Game of Thrones er HBO’s ubetinget mest populære serie, så derfor er det ikke underligt, at tv-kanalen gerne vil fortsætte.

Det er dog ikke planen at fortsætte serien ud over 8. sæson. Selv om tv-serien for længst har overhalet bøgerne, så har forfatteren George R.R. Martin delagtiggjort seriens hovedforfattere David Benioff og D.B. Weiss i præcis hvordan bøgerne slutter, så vi må forvente at serien ender på nogenlunde samme måde. Og mon ikke det bliver rimeligt definitivt og episk.

I stedet har HBO hyret fire forfattere, der alle skal udvikle hver deres bud på nye serier/historier, der foregår i George R.R. Martins verden.

”Vi har hyret fire meget talentfulde forfattere, som hver skal udforske forskellige tidsperioder i Martins store og rige univers,” fortæller en repræsentant fra HBO til netmediet Polygon.

George R.R. Martin skal ind over projektet

George R.R. Martin vil ifølge HBO også være involveret i den nye serie, hvis den får endelig grønt lys – det vil i så fald blive første gang nogensinde, at HBO har lavet en spinoff af en af sine populære serier.

Hvornår de nye Game of Thrones-historier i givet fald kommer på tv, vides ikke. HBO har forklaret, at projektet kommer til at tage den tid, som forfatterne nu skal bruge, og at kanalen først vil tage endelig stilling til det videre forløb, når de har de fires bud på manuskripter.

Som sagt vil de nye fortællinger højst sandsynligt foregå i helt andre perioder. Westeros og de andre riger i George R.R. Martins verden har en velbeskrevet historie, som er skildret i bøgerne, i nogle af Martins mindre sidehistorier (blandt andet fortællingerne om Dunk and Egg) og i den officielle historiebog ‘The World of Ice & Fire: The Untold History of Westeros and the Game of Thrones’, som er skrevet af to fans med input fra Martin.

Det bliver uden  Nikolaj Coster-Waldau

En ting der er rimelig sikkert er, at Jamie Lannister portrætteret af vores egen Nikolaj Coster-Waldau ikke bliver en del af projektet. I et interview med Soundvenue udtaler han:

”Nej, det har ikke nogen interesse. Jeg vil ikke virke utaknemmelig, for guderne skal vide, at ‘Game of Thrones’ på alle parametre har været en positiv oplevelse. Jeg har været enormt heldig, og det har været pissesjovt at spille Jaime. Men det er lang tid af ens professionelle liv at bruge på én ting og én karakter.” Faktisk glæder han sig ifølge interviewet ”helt vildt” til at det er slut.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.