×
Streaming

Game of Thrones får (måske) premiere til juli

Den nye plakat fra SXSW røber ikke meget om handlingen i de to afsluttende sæsoner. Den rummer både ild og is, men eftersom George R. R. Martins bogserie oprindeligt hedder A Song of Ice and Fire (Game of Thrones var titlen på den første bog i serien),  og vi kender til både White Walkers og drager, så vil en mulig konfrontation mellem de to ikke overraske – kun hvornår og hvordan.

Ser Davos røber datoen

Desværre har HBO endnu ikke afsløret, hvornår vi igen kan sætte os til skærmen og følge livets gang i Westeros. Men i et interview med avisen Irish Independent, har skuespilleren Liam Cunningham udtalt:
”Jeg har skuffet forskellige folk rundt omkring i verden, fordi den (sæsonen, red.) skulle starte i april. Det er rykket til juli nu, tror jeg.”

Liam Cunningham bekræftede også rygterne om, at 7. og 8. sæson vil blive kortere end de 10 afsnit, vi har været vant til.

”Der kommer en lancering, og der vil ske noget specielt i år til premieren. Den dårlige nyhed er, at der kun bliver syv episoder. Og så vil den sidste sæson, så vidt jeg ved, begynde i september”

Serien flyver solo

Så Game of Thrones lakker mod enden, der til gengæld nok bliver eksplosiv. Serien har i den seneste sæson passeret bøgerne, så ingen – udover folkene bag – ved, hvor meget slutningen på tv-serien vil afvige. Vi ved at forfatteren George R.R. Martin har givet de to bagmænd David Benioff og D.B. Weiss en række noter om, hvordan historien fortsætter ud over de fem færdige bøger. Men hvor detaljerede de noter er, eller i hvor høj grad forfatterne bag serien vil følge dem, ved vi ikke.

Seriens sjette bog, The Winds of Winter, har allerede misset to deadlines, men i et interview i januar sagde Martin, at han troede på, at de mere end 1.500 sider ville være færdigskrevet i år. Men tilføjede, at det havde han også troet året før …

Game of Thrones SXSW teaser

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.