HBO Max

Game Of Thrones-traileren er landet

Ventetiden er ovre: den offcielle trailer for Game Of Thrones sæson 8 er landet. Se den her.

HBO har netop udsendt den officielle trailer for ottende og sidste sæson af Game Of Thrones, der får premiere den 15. april – om knapt halvanden måned. Det har været meget svært at få bare de mindste visuelle smagsprøver på den kommende sæson, så traileren er i den henseende et rent overflødighedshorn.

Alle hovedpersonerne er med; fra åbningen med Arya over Jon Snow og Daenarys Targaryen til Cersei og Jamie. Og, ja, der er naturligvis også drager. Men kun de to af dem, indtil videre …

Det er knapt to måneder siden HBO udsendte den første teaser-trailer, hvor hovedpersonerne besøgte Stark-familiens begravelseskrypt. Den afslørede meget lidt, men blev alligevel genstand for alskens spekulationer. Med mængden af nye oplysninger i den nye trailer, kan vi forvente en syndflod at teorier på nettet de kommende dage og uger.

Game Of Thrones sæson otte får som nævnt premiere mandag den 15. april, som traditionen byder er det dagen efter at den har været sendt i USA.

Dette er som nævnt sidste sæson af Game Of Thrones, men vi hungrende GoT-fans godt begynde at glæde os. Seriens forfatter, George R.R. Martin, arbejder på en prequel til GoT – altså en serie, der skal foregå i tiden inden den nuværende serie startede. 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.