×
HBO MaxStreamingTophistorie

Nu på HBO Max: Game of Thrones i 4K og Dolby Atmos

Skulle man være en af de få, som har Game of Thrones til gode (eller blot ønsker at gense den), så kan det fra og med i dag lade sig gøre i 4K Dolby Vision og med Dolby Atmos-lyd hos HBO Max. Hidtil har Game of Thrones i 4K udelukkende været tilgængeligt på det fysiske medie UHD Blu-Ray, men kan nu nydes på streaming også.

Alle otte sæsoner af Game of Thrones er nu tilgængeligt i 4K Dolby Vision og Dolby Atmos-lyd

Opgraderingen kommer kun få uger inden House of the Dragon får premiere på HBO. Spin-off-serien udkommer den 22. august og fortæller historien om Targaryen, 200 år før begivenhederne i Game of Thrones. House of the Dragon vil ligeledes blive tilgængelig i 4K Dolby Vision og med Dolby Atmos.

For at se indhold i 4K Dolby Vision kræves naturligvis en skærm, der kan håndtere opløsningen. Understøttede enheder tæller blandt andet Chromecast, Apple TV 4K, Android TV/Google TV, LG TV, Samsung TV og spilkonsoller.

Ønskes lyden i Dolby Atmos, så kan det opnås med et fuldblods hjemmebioanlæg eller en af de mange soundbarer, der kan håndtere formatet. Det kunne eksempelvis være Sonos Arc eller Bowers & Wilkins Panorama 3.

Vil du gerne nå at se eller gense Game of Thrones inden House of the Dragon får premiere? Så skal du bruge 70 timer og 14 minutter for at nå igennem alle otte sæsoner. I gennemsnit er hver sæson allerede set af 44 millioner mennesker. Det tal vil formentlig blive markant større med opgraderingen til 4K og en spin-off på vej.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.