HBO Max

Sansa: Brokkehovederne er respektløse

De Game Of Thrones fans, der kræver en genindspilning af ottende sæson, er både barnlige og respektløse mener to af Stark-børnene.

Natten til mandag fik det uigenkaldeligt sidste afsnit af Game Of Thrones premiere på HBO Nordic og afsluttede ikke alene serien, men også en sæson, der har været voldsomt kritiseret. Som vi skrev i sidste uge krævede knapt en million brugere, at hele sæsonen genindspilles med nye manuskriptforfattere. Det tal er siden vokset til 1,3 millioner. Men nu tager skuespillerne fra serien til genmæle.

I et interview med New York Times tager skuespillerinden Sophie Turner, der spillet Sansa Stark, bladet fra munden og giver igen:

”Underskriftsindsamlingen er respektløs over for forfatterne og holdet bag serien, der har arbejdet utrætteligt i 10 år og i 11 måneder på sidste sæson. Så mange mennesker har arbejdet så hårdt, og når folk bare kalder det skrald, fordi det ikke lige præcis er det, de selv ønsker, er det respektløst,” siger Sophie Turner blandt andet.

Hun bakkes op af sin serie-lillebror Bran Stark, der spilles af Isaac Hempstead-Wright. Til magasinet The Wrap kalder han underskriftsindsamlingen barnlig,

”Det er åndssvagt at kræve, at en serie skal genindspilles. Det er nonsens,” siger han.

Splitter fansene

Fans af Game Of Thrones har i løbet af den ottende sæson splittet sig op i to lejre; dem der bare nyder serien som ren underholdning og dem der mener, at seriens forfattere, David Benioff og D.B. Weiss, direkte har ødelagt de forrige syv sæsoners opbygning af karakterer med en forhastet afslutning, der bryder med mange af de regler, de selv indførte tidligere i serien. Specielt de to afsnit The Long Night og The Bells (3 og 5) har skabt ramaskrig – og seriens afslutning, afsnittet The Iron Throne, er med en IMDB-score på bare 4.4 et af de lavest anmeldte afsnit i serien.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.