×
Streaming

Gidseltagning er det nye sort

Både Viaplay og Kanal 5 satser på terror og gidseltagning i nye dramaserier, når de giver deres bud på Danmarks næste store thriller-satsninger. For Viaplay bliver det en tv-serie på otte afsnit med titlen Embassy Down, der udspiller sig på en nyåbnet amerikansk ambassade i København, hvor terrorister angriber og tager gidsler. Serien får premiere som streaming på Viaplay i 2018.

Kapring i Metroen

Kanal 5 kommer dem dog i forkøbet med den noget mere dansklydende Gidseltagningen, der blandt andet udspiller sig i den københavnske metro. Serien, der ligeledes har otte afsnit, får premiere på Kanal 5 i foråret 2017. Gidseltagning, der har Kasper Barfoed (Sommeren 92, Kandidaten, Dicte) som hovedforfatter er godt i gang med optagelserne og har blandt andet Paprika Steen, Johannes Lassen, Sara Hjort Ditlevsen og Dar Salim på rollelisten.

Otte timers drama

Det otte timer lange drama Embassy Down er skrevet af Anders Frithiof August (Arvingerne og Bedrag) og bliver instrueret af René Ezra og Tomas Radoor (Krigen, Kapringen, Klassefesten). Rollelisten er stadig hemmelig.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.