×
AllenteStreamingTophistorie

Allente stiger til 828 kroner om måneden

Vil du se sport via streamingtjenesten Allente, må du fra april punge ud med voldsomme 828 kroner. Om måneden.

Streamingtjenesten Allente hæver for tredje gang på mindre end et år sine priser. Fra og med den 1. april vil tjenesten have 802 kroner om måneden, hvis du altså vælger den store pakke. Begrundelsen for prisstigningen er, endnu en gang, rettighederne på sport.

“Grundet stigende omkostninger til rettighedshaverne, herunder på sport, vil din Premium-pakke stige med 41 kr. pr. måned, så din nye pris vil være 799 kr./md.” skriver Allente til sine kunder i disse dage. Det skriver Recordere.dk.

Hertil kommer et nyt distributions- og teknik-gebyr på 29 kroner om måneden. Det indføres allerede den 1. marts. Dermed kommer den samlede pris for den store pakke altså op på 828 kroner.

Prisstigningen har spredt sig fra Viaplay, der tidligere på måneden hævede prisen på sin sportspakke. Viaplay Total er nemlig med i Allentes fuldpakke.

Det er som nævnt tredje gang på under et år, at Allente hæver sine priser. I den periode er fuldpakken steget med 119 kroner.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.