×
TophistorieViaplay

Viaplay med markant prisstigning

Viaplay har til morgen meddelt, at de hæver prisen på Total-pakken, der indeholder sport, med 50 kroner per måned.

Ser du frem til sæsonstart på Superligaen og Formel 1? Så skal du have flere penge op ad lommen, hvis du fortsat vil følge med. Viaplay har i dag annonceret en prisstigning på sin største pakke, Total, der stiger med 50 kroner per måned.

Det var så sent i december sidste år, at vi senest kunne berette om en prisforhøjelse fra Viaplay. Dengang var det Film- og Serier-pakken, der stod for skud og ændrede prisen med en 10’er per måned.

Den størrelsesorden kunne Total-pakken ikke nøjes med. Ændringen på 50 kroner hæver prisen fra 449,- kroner per måned til 499,- kroner.

Vil du hertil have adgang til Viasats flowkanaler, TV3, 3+ med flere, så hedder prisen 639,- kroner månedligt.

I en udtalelse til Ekstra Bladet udtaler Lars Bo Jeppesen, EVP Viaplay Group & CEO Viaplay Denmark følgende; “Det er ingen hemmelighed, at de mest eftertragtede sportsrettigheder og topunderholdning koster. Men selvom inflationen, stigende omkostninger på produktionen og politikernes seneste streamingskat i form af kulturbidraget gør det sværere for os at tilbyde kunderne en konkurrencedygtig pris, garanterer vi, at tilbuddet er attraktivt. Derfor er den første prisregulering på vores Viaplay Total-pakke siden 2021 en nødvendig justering.”

Viaplay huser rettigheder til store sportsligaer og turneringer, såsom Champions League, Superligaen, Formel 1, Premier League, NHL, Ryders Cup og mange flere.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.